Glasherstel in Zoetermeer

Zit er een breukje in uw keukenraam, of bent u in de woonkamer opgeschrikt door een bal die door de ruit werd getrapt? Dan zoekt u een snelle oplossing. In de regio Zoetermeer kunt u hiervoor terecht bij Glaspunt B.V.. Wij zorgen voor vlugge ruitreparatie, zodat u nooit lang met het kapotte glas hoeft te zitten. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers zijn u met plezier van dienst!

Wij repareren uw ruit

Glas reparatie kan om veel verschillende redenen noodzakelijk zijn. Een bal door de ruit, een deur die te hard is dichtgeslagen, inbraak: het zijn slechts enkele mogelijke oorzaken. Wat de reden voor de schade ook is, wij kunnen voor glasherstel zorgen. We hebben veel glassoorten op voorraad, waardoor we in de meeste gevallen meteen een passende ruit voor u paraat hebben. Is dat niet het geval? Dan zorgen we voor een noodoplossing en komen we zo snel mogelijk weer bij u langs voor het definitieve herstel.

Snelle spoedservice

Glasherstel kan vaak niet wachten tot de volgende werkdag. Daarom bieden we u een snelle spoedservice. Voor dringende gevallen kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken. Pleeg een telefoontje naar 085 - 106 11 00, dan komen we vervolgens zo snel mogelijk naar u toe. In Zoetermeer en omstreken kunt u voor snel glasherstel op onze experts vertrouwen!